KONTORSHOTELL ÖSTERSUND

En trappa ner ifrån cafét erbjuder vi ett öppet landskap av kontorsplatser där medlemmar är välkomna. Vi erbjuder alla resurser som en modern arbetsplats bör ha. Vi har flera sorters medlemskap som anpassar sig efter vart du och ditt företag befinner er på er resa och sedan kan vi alltid skräddarsy något efter dina behov.

 

Det finns bokningsbara mötesrum och ett konferensrum som är fullt utrustat med all teknik som behövs för att hålla möten.

 

Du kan nyttja kaféets alla utbud till era möten. Antingen ett lunchmöte eller en eftermiddag med snacks, juicer, och fika.

 

Kontakta oss gärna för att boka en privat visning av våra lokaler, du är också välkommen att prova på en dag hos oss utan kostnad.

Vi har ingen bindningstid hos oss.

Om ni bokar konferens- eller mötesrum hos oss så finns möjlighet att förbeställa frukost, lunch, middag eller fika till ert möte. Vi har även komponerat ihop paket med våra favoriter från menyn som även de går bra att förbeställa.

 

Är du nyfiken på våra lokaler och vårt utbud så visar vi dig gärna runt och skulle du vilja prova på en dag så bjuder vi på detta helt kostnadsfritt.

Adress

Stortorget 1

831 30

Östersund

Sweden

Telefon

063 663 15 15

Öppettider

Mån-tor  08:00 – 16:00

Fredag   08:00 - 20:00

Lör      10:00 – 16:00

Sön      Stängt

Jobba hos oss

Vi söker medarbetare med intresse och kunskap inom café/restaurang. 

 

Skicka ett personligt brev med CV till info@n1.se

Follow

Instagram

Facebook

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now